1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Erşan Kuneri 2" dizisine usta konuk oyuncu

Cem Yılmaz'ın fenomen karakteri Erşan Kuneri'nin maceralarını anlatan aynı adlı dizisinin 2. sezon çekimleri 15 Ağustos'ta başlayacak.

“Erşan Kuneri 2” dizisine usta konuk oyuncu

“Erşan Kuneri” dizisi Netflix‘te büyük ilgi görmüş, Cem Yılmaz dizinin yeni sezonunu yazmaya başlamıştı. Yazma sürecini tamamlayan ve oyuncu anlaşmalarını da yapan ünlü komedyen usta bir isimle konuk oyuncu olması için el sıkıştı. Cengiz Bozkurt, “Erşan Kuneri 2” dizisine oyuncu koçu rolüyle renk katacak.

Başarılı oyuncu son olarak ocak ayında Berkun Oya‘nın Netflix için çektiği “Çocuk” dizisinde rol almıştı. 6 Şubat’taki 11 ilimizi vuran depremin ardından Hatay‘a giden oyuncu o tarihten beri bölgedeki dayanışma çalışmalarına katılmış ve gelen iş tekliflerini kabul etmemişti.

Defne ve İskenderun’da Dayanışma Gönüllüleri‘yle eğitim derneği de kuran oyuncu 100 depremzede öğrencinin İzmir’deki dershanelerde eğitim alıp üniversite sınavına hazırlanmasına destek oldu. Sık sık Hatay‘a gitmeye devam eden değerli oyuncunun aylar sonra kabul ettiği ilk iş teklifi “Erşan Kuneri 2” oldu. Dizide eski kadrodan Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu dışında Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Merve Dizdar ve Nilperi Şahinkaya‘dan oluşan tüm ekip yer alacak. Yeni oyuncular arasında ise Şükran Ovalı, Bige Önal, Bora Akkaş ve Ahsen Eroğlu var.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un Hudutsuz Sevda dizisine bomba oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir