1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Özyağcılar “Gaddar” dizisinde

Hafta başı sete çıkması planlanan FOX’un “Gaddar” dizisinin kadrosu başarılı oyuncularla her geçen gün daha da güçleniyor.

Erdal Özyağcılar “Gaddar” dizisinde

“Gaddar” dizisi FOX’un flaş projelerinin başında yer alıyor. Kerem Çatay’ın patronu olduğu Ay Yapım imzalı diziyi “Çukur” ve “Üç Kuruş”un başarılı yönetmeni Sinan Öztürk çekecek. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak ikinci sezonu Gain’de yayınlanan “Şahsiyet” dizisindeki etkileyici performansıyla bir kez daha hayranlık uyandıran usta aktör Erdal Özyağcılar katıldı.

Erdal Özyağcılar, “Gaddar”da Ekber Baltacı adlı, oğluyla çatışma içinde olan acımasız bir kabadayıyı canlandıracak. Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı dizide Çağatay Ulusoy (Levent), Onur Saylak (Müdür), Sümeyye Aydoğan (Aydan), Laçin Ceylan (Fatma), Hakan Salınmış (Davut), Fatih Berk Şahin (Rüzgâr), Deniz Özerman (Fikriye), Aytek Şayan (Gürkan) ve Neslihan Yeldan (Oya) başlıca rolleri canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ömer” dizisinde flaş gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir