1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Engin Altan Düzyatan'dan 'Çöp Adam' açıklaması

Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu'yla başrolünü paylaşacağı Star TV'nin yeni dizisi Çöp Adam hakkında ilk kez konuştu.

Engin Altan Düzyatan’dan ‘Çöp Adam’ açıklaması

Engin Altan Düzyatan’ın ‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ dizisinin ardından yeni çekeceği proje merak konusuydu. Düzyatan, OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’la Star TV’de ekrana gelecek “Çöp Adam” dizisi için el sıkıştı. Şu günlerde ünlü oyuncu imza aşamasında… Dün Etiler’deki ünlü restoran Da Mario’da iş yemeği çıkışı görüntülenen Düzyatan “Görüşüyoruz şu anda… İyi bir aşamadayız… Daha fazla bilgi almak için yapımcılar ve gerekli merciler açıklama yapacaktır. Heyecanlı bir süreç bakalım, toplantılarımız devam ediyor” dedi.

Dizinin başrol kadın yıldızı için de Elçin Sangu’la görüşmeler sürüyor. Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği dizide Engin Altan Düzyatan’ın “Tamer” adlı sonradan çok zengin olmuş bir adama hayat verecek. Takıntılı bir şekilde Peri’ye aşık olan Tamer’in hikâyesi daha önce ekranda alışık olmadığımız bir dünyayı seyirciye sunacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akın Akınözü ile Bensu Soral’dan yeni kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir