1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT Dijital'in "Deep Purple" dizisine 3 yeni oyuncu

Nisan sonunda açılması beklenen TRT Dijital'in "Deep Purple" dizisinin ekibine 3 yeni oyuncu birden katıldı.

TRT Dijital’in “Deep Purple” dizisine 3 yeni oyuncu

Deep Purple (Derin Mor) dizisinin çekimleri devam ediyor. Goya Entertainment – Merve Zorlu / Güneş Çelikcan’ın yapımcılığını üstlendiği diziyi Mahmut Fazıl Çoşkun yönetiyor. Deniz Celiloğlu, Nilperi Şahinkaya, Murat Kılıç, Arın Kuşaksızoğlu ve Zümre Ertürk’ün rol aldığı dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Begüm Öner dizide  “Doktor Sevim” rolüne hayat veriyor.

Dünyanın başına gelen büyük bir felaketin ardından hayatta kalma mücadelesi veren bir grup insanın etkileyici dönüşüm hikâyesini anlatan dizide Engin Emre Değer “Muhtar Hikmet” rolünü oynuyor.

Öte yandan Bala Atabek’in konuk oyuncu olduğu diziye değerli oyuncu Tolga Çiftçi de renk katacak. Çiftçi görüntü yönetmenliğini Florent Herry’nin yaptığı dizide “Turgay” karakterine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya’dan yeni dizi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir