1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9

Hande Erçel’in marka elçisi olduğu mücevher markasının onur konuğu olarak katıldığı Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısındaki kıyafeti ve stiline İtalyan basını övgü yağdırdı.

İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9

Bu yıl 77. Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısı şıklık yarışına sahne oluyor. Dünyanın en ünlü isimlerinin buluşma merkezi haline gelen festivalin kırmızı halı etkinliğinde Türk kadınını temsil eden Hande Erçel’in kıyafeti İtalyan basını tarafından çok beğenildi.

İtalyan haber platformu skyTg24 Hande Erçel’i şu sözlerle övdü:

“Türk oyuncu Hande Erçel ayrıca Olivier Rousteing’in özel tasarımı, fiyonklu etekli, yapılı kırmızı Balmain elbisesiyle de dikkat çekiyor. Straplez elbise, Pomellato, High Jewellery koleksiyonundan elmaslar ve mavi safirlerden oluşan bir setle zenginleştirildi. Değerli ve retro-şık tarz. Değerlendirme: 9…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir