1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yabani" dizisinin 2 başrol oyuncusu daha belli oldu

Halit Özgür Sarı'nın yeni dizisi "Yabani"nin diğer başrol oyuncuları merak konusuydu.

“Yabani” dizisinin 2 başrol oyuncusu daha belli oldu

“Yabani” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Merakla beklenen NTC Medya imzalı dizinin ilk el sıkışılan başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı olmuştu. Sarı dizide “Yaman” rolünü oynayacak. M. Çağatay Tosun‘un yöneteceği dizinin Ateş adlı diğer başrol oyuncusu ise Bertan Asllani oldu.

Son olarak “Gecenin Ucunda” dizisindeki performansıyla beğeni toplayan başarılı oyuncu aynı zamanda 29 Ekim’de Disney Plus‘ta seyirciyle buluşacak olan 6 bölümlük Aras Bulut İynemli‘nin başrol oynadığı “Atatürk” dizisinde de Ali Fethi Okyar‘a hayat verdi. Bertan Asllani yeni sezonda hem ekranda, hem de dijital mecrada iki koldan birden seyirciyle buluşacak.

Hem hikâyesi, hem de senaryosu Hilal Yıldız‘a ait olan dizinin kadın yıldızı Rüya‘yı canlandıracak oyuncu için de titiz bir cast çalışması yapıldı. Rol için Simay Barlas‘la el sıkışıldı. Barlas son olarak “Ömer” dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Güldür Güldür Show’un Mesut’u Uğur Bilgin’in nişanından özel görüntüler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir