1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Emre Dinler "Kuruluş Osman" dizisinde

Son dönemin öne çıkan yetenekli oyuncularından Emre Dinler, atv'nin fenomen dizisi "Kuruluş Osman"ın kadrosuna katıldı.

Emre Dinler “Kuruluş Osman” dizisinde

Emre Dinler son olarak “Al Sancak” dizisinin ekibinde yer almıştı. Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncunun sezon sonunda “Çirkin” dizisinin başrolü Kadir rolü için de güçlü aday olarak adı geçiyordu. Ancak “Çirkin”in ikinci kez daha rafa kaldırılmasının ardından Dinler gelen yeni teklifleri değerlendirmeye başladı. Dinler, kulislerden sızan bilgilere göre “Kuruluş Osman”la anlaştı.

Fenomen dizinin 5. sezon ekibinde yer almaya hazırlanan başarılı oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği merak konusu oldu. Öte yandan 5. sezonuna oldukça iddialı giriş yapmaya hazırlanan Bozdağ Film imzalı “Kuruluş Osman”da yaşanacak zaman atlaması sonrası yeni başrol karakterlerden Orhan rolü için de Emre Bey‘le görüşmeler sürüyor. Tarafların imza aşamasında olduğu öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Çok Güzel Hareketler 2” ekibinde flaş ayrılık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir