1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Elif Şafak’ın “On Dakika Otuz Sekiz Saniye” kitabı dizi oluyor  

Ünlü yazar Elif Şafak’ın büyük ilgi gören, pek çok dile çevrilen romanlarından “On Dakika Otuz Sekiz Saniye” Limon Yapım tarafından diziye aktarılıyor.

Elif Şafak’ın “On Dakika Otuz Sekiz Saniye” kitabı dizi oluyor   

Fenomen dizi “The Night Of”u OGM Pictures‘la beraber dijital bir platform için çekmeye hazırlanan Limon Yapım, ana akıma da çok iddialı bir dizi projesi çekecek. Hayri Aslan’ın patronu olduğu şirketin yeni dizisi en çok satan kitap listesinin vazgeçilmez yazarı Elif Şafak’ın On Dakika Otuz Sekiz Saniye” kitabından yola çıkılarak yazılacak. On Dakika Otuz Sekiz Saniye” dizisi cansız bedeni bir çöp kutusunda bulunan Tekila Leyla’nın sarsıcı hikâyesini beyazcama taşıyacak.

Tekila Leyla’ya hangi kadın yıldızın hayat vereceği merak konusu olurken dizi adını insan bedeninin kalbi durduktan sonra 10 dakika 38 saniye daha kalıcı beyin aktivitesi gösterdiği bulgusundan alıyor. Şimdiden merak uyandıran dizinin detayları önümüzdeki haftalarda netleşecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkan Can ile İbrahim Selim “Zamanın Kapıları” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir