1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı'nın Efe'si Ulvi Kahyaoğlu'ndan duygusal açıklama

Yargı dizisi bu akşam düzenlenen yardım gecesiyle ekran yolculuğunu noktalayacak. Dizinin 3. sezonunda ekibe dahil olan Ulvi Kahyaoğlu da yaşadığı duygu selini anlattı.

Yargı’nın Efe’si Ulvi Kahyaoğlu’ndan duygusal açıklama

Yargı dizisinin Efe’si Ulvi Kahyaoğlu bu akşam ekrana veda edecek olan Kanal D‘de ekrana gelen diziyle ilgili konuşurken duygulandı. Birsen Altuntaş‘ın youtube kanalına konuşan Kahyaoğlu “Ben 3 sezonda dahil olmuş oldum ama Ona rağmen ister istemez buruk bir haldeyim. Her hafta çalıştığınız, eşinizden ailenizden dostunuzdan daha çok gördüğünüz insanlar… Kendi setimiz gerçekten harika bir setti. Öyle olunca; bir de ben açıp Yargı’yı izlemediğim sürece Efe’yi bir daha başka bir yerde görmeyeceğim. Başka bir yerde Efe sahnesi oynamayacağım. O yüzden bir karakterle de vedalaşmak oluyor ya o… Efe ile Tuğçe’yi bir daha görmeyeceğiz… Ilgaz’la Ceylin’i keza…” dedi.

 

Konuşurken duygulanan genç yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim için her bitiş çok duygulu oluyor. Ben çok hızlı ağlarım. Oyunculuk anlamında değil, ben çok duygulanıyorum. Hızla duygulanıyorum. Biraz daha konuşursam gözlerim dolacak…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Ceren Benderlioğlu: Son projemde algıları yıkmak için cesur sahneler çektim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir