1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eda Ece'ye dostlarından bekarlığa veda partisi

Eda Ece, 4 yıldır beraberlik yaşadığı ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer'le 21 Haziran'da evlenecek.

Eda Ece’ye dostlarından bekarlığa veda partisi

Eda Ece 6 sezon süren “Yasak Elma“nın final çekimini tamamladıktan sonra 21 Haziran’daki nikah tarihine odaklandı. 20 Haziran’da 33. yaşına girecek olan ünlü oyuncu ertesi gün sevgilisi Buğrahan Tuncer‘le nikah masasına oturacak. Nikah öncesi Eda Ece‘ye aralarında Melis Doğu, Şevval Sam, Gülenay Kalkan ve Şebnem Dönmez‘in olduğu arkadaşları parti düzenledi.

Kutlamaya “Yasak Elma” dizisinin iki yıldızı Sevda Erginci ile Biran Damla Yılmaz Urla’da tatilde oldukları için katılamadı. Melisa Doğu gecede çektiği Eda Ece ile Şevval Sam’ın fotoğrafını “Sizi çok seviyorum hep ve iyi ki…” mesajıyla paylaştı.

Melisa Doğu, Şevval Sam’ın partiye katılan Şevval Sam’ın geliş anına ait eğlenceli bir video yayınladı.

Aynı akşam maçı olan Buğrahan Tuncer ilerleyen saatlerde kutlamaya katıldı. Pasta kesen çiftin mutluluk kareleri objektiflere böyle yansıdı.

 

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile tatile girdi, Kıvanç Tatlıtuğ eşiyle Barselona’ya uçtu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir