1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ece Uslu Şahane Hayatım'a veda etti, seyirci "Hiç gitmesin" dedi

"Şahane Hayatım" dizisine etkili oyunculuğu ve güzelliğiyle renk katan Ece Uslu, dün yayınlanan bölümle ekibe veda etti.

Ece Uslu Şahane Hayatım’a veda etti, seyirci “Hiç gitmesin” dedi

Ece Uslu yeni adı NOW olan FOX‘un sevilen dizisi Şahane Hayatım‘a konuk olmuş, özellikle yıllar önce “Karagül” dizisinde de beraber kamera karşısına geçtiği Hilal Altınbilek’le karşılıklı sahneleriyle çok konuşulmuştu. Sahneleri sosyal medyada viral olan Ece Uslu dünkü bölümle ekibe veda etti. Seyirciler Ece Ağazade karakteriyle ilgili “Hiç gitmesin ya da hemen geri dönsün” yorumunu yaptı.

Dört bölüm konuk olduğu dizide çok keyif alarak çalıştığını belirten Ece Uslu ekibe tek tek teşekkür etti ve Ece Ağazade benim çok keyif aldığım bir karakter oldu. Sizler de çok sevdiniz biliyorum, aldığım yorumlarda gördüm hepsini. Tek bir kötü yorum yoktu. Ne mutlu! Harika geçen 4 bölüm çektik sizlerle. Harika projelerde tekrar birlikte olmak ümidiyle hepinize kocaman sarılıyorum” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Senden Önce”nin Al Yazmalı’sı Sinem Ünsal
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir