1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Duygu Sarışın FOX'un "Kızıl Goncalar" dizisinde

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ı buluşturan "Kızıl Goncalar" dizisinin 20 Ekim gibi sete çıkması bekleniyor.

Duygu Sarışın FOX’un “Kızıl Goncalar” dizisinde

Duygu Sarışın‘ın yeni adresi belli oldu. Ömür Atay‘ın yöneteceği, Necati Şahin‘in yazdığı diziyi Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film FOX için çekecek. Çekime başlama tarihi değişen ve 20 Ekim’e alınan dizide Özgü Namal (Meryem), Özcan Deniz (Levent), Şerif Erol (Suavi), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Hazal Türesan (Beste), Mert Turak (Naim),  Sadi Hüdai (Erkan Avcı), Selen Öztürk (Hasna), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Mina Demirtaş (Zeynep) rollerine hayat verecek. Diziye son olarak Duygu Sarışın dahil oldu.

Son olarak Murat Şeker‘in Bozcaada’da çektiği “Aşk Mevsimi” filminde Cem Yiğit Üzümoğlu ve Dilan Çiçek Deniz’le başrolü paylaşan başarılı oyuncu merakla beklenen “Kızıl Goncalar” dizisinde doktor Levent’in kız kardeşi Hande’ye hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Canım Annem”in Zeynep’i “Yargı”da Ilgaz ve Ceylin’in kızı Elif oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir