1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dokuz Oğuz dizisine 5 yeni oyuncu

Dokuz Oğuz dizisinin bir hafta aradan sonra dün akşam 4. bölümü ekrana geldi.

Dokuz Oğuz dizisine 5 yeni oyuncu

Dokuz Oğuz dizisinin dün yeni bölümü seyirciyle buluştu. Bülent İşbilen’in yönetmeye başladığı Gold Film imzalı diziyi Süleyman Çobanoğlu kaleme alıyor. FOX’un yüksek bütçeli dizisinin 6. bölümü çekiliyor. Dizinin ekibine bu arada 4 yeni oyuncu dahil oldu. 5. bölümde İgor rolüyle ekibe Fatih Gülnar katıldı.

Dizide Bilge’nin kardeşi Çiçek ve Kaşkar rolleri için de bir süredir cast çalışmaları devam ediyordu. “Dokuz Oğuz”un 6. bölümünde Sena Mercan “Çiçek”, Göktan Oktay Göztepe “Kaşkar” rolleriyle dizide rol alacak.

Usta oyuncu Özdemir Çiftçioğlu 9 kişilik bir tim’in kahramanlık hikâyesini anlatan “Dokuz Oğuz”un 6. bölümünde seyirci karşısına çıkacak. Usta oyuncu dizide “Pamir Komutan”a hayat verecek.

Dizide ayrıca Asuman Karakollukçu da “Dokuz Oğuz”da Timur’un (Volkan Keskin) annesine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mustafa Kemal’in kız kardeşi Makbule Hanım’a kim hayat verecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir