1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat’ın yeni adresi belli oldu

Son olarak Yalı Çapkını dizisinde Fuat rolüyle seyirci karşısına çıkan Doğukan Polat’ın yeni dizi projesi merak konusuydu.

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat’ın yeni adresi belli oldu

Doğukan Polat yeni dizi projesi için el sıkıştı. Geçen sezon Yalı Çapkını’nda Fuat rolüyle seyirci karşısına çıkan Polat “Ağlayan Gelin” dizisinin kadrosuna dahil oldu. TRT1’de yayınlanayacak olan dizi Bozdağ Film imzalı… Yıldız Aşanboğa’nın yöneteceği dizide Doğukan Polat, “Ünal” rolüne hayat verecek.

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı dizide Doğukan Polat kötü adamı canlandıracak ve ters köşe bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Başrol kadın oyuncu arayışı süren dizide Feyyaz Şerifoğlu, Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan Uzer ve Sidar Tublek rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Şahane Hayatım” dizisine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir