1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dizilerde düğün mevsimi... 6 dizide, 7 nikah...

Dizilerde düğün mevsimi yaşanıyor. Altı dizide birden 7 nikah kıyıldı.

Dizilerde düğün mevsimi… 6 dizide, 7 nikah…

Dizilerde düğün mevsimi tüm hızıyla sürüyor. Önce Show TV’nin sevilen TMC Film / Erol Avcı dizisi “Güzel Günler”de Altan (Zeynep Çamcı) ve Atakan’ın (Olgun Toker) yıldırım nikahı kıyıldı.

Daha sonra FOX’un pazar günleri seyirciyle buluşan dizisi “Ego”da Sibel (Melisa Aslı Pamuk) ile Erhan (Alperen Duymaz) nikah masasına oturdu. Melisa Aslı Pamuk güzelliğiyle nefesleri kesti.

Ardından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde çifte düğün yaşandı. atv’de ekrana gelen dizide hem Leyla (Ebru Özkan) ile Cezayir (Oktay Kaynarca) evlendi.

Hem de Azamet (Eren Vurdem) ile Melike (Melisa Aslı Uzun) nikah masasına evlendi.

Aynı akşam ekrana gelen Aile’de Aslan’la (Kıvanç Tatlıtuğ) Devin (Serenay Sarıkaya) hayatlarının en anlamlı imzasını attı.

Bu akşam ekrana gelecek olan “Çöp Adam” dizisinin Peri’si (Elçin Sangu) ile Tamer’i (Engin Altan Düzyatan) da hayatlarına beyaz bir sayfa açık dünyaevine giriyor.

Show TV’nin sevilen dizisi “Gelsin Hayat Bildiği Gibi”nin Derya’sı (Özge Özder) de Kıvanç’la (Pamir Pekin) yeni bölümde hayatını birleştirecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şallı’dan boşanma açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir