1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Itır Esen'in menajeri kızı oldu, dizi ve sinema dünyasına taze kan...

Dizi, televizyon ve sinema dünyasının iki başarılı ismi Nisan Turgul ile Dila Kemer güçlerini birleştirip yeni bir işbirliğine imza attı.

Itır Esen’in menajeri kızı oldu, dizi ve sinema dünyasına taze kan…

Dizi, sinema ve reklam dünyası yeni bir cast ajansı kazandı. Sektörün 2 başarılı ismi Nisan Turgul ile Dila KemerNovacasting” adlı bir ajans açtı. Turgul ile Kemer ajanslarına  “yıldız patlaması” anlamına gelen Nova adını verdi ve güçlü isimlerle yola çıktı.

Aynı zamanda Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Itır Esen ile duayen yönetmen Yavuz Turgul’un kızı olan Nisan Turgul, artık annesinin de menajerliğini yapacak. Itır Esen’in yanı sıra ajansın bünyesinde Elif İskender, Ali İl, Okan Çabalar, Açelya Özcan ve Emin Oğuz gibi tecrübeli ve yetenekli isimler var. Nisan Turgul ile Dila Kemer, ayrıca sektöre yepyeni yüzler kazandırmayı da hedefliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alparslan Büyük Selçuklu’yla ilgili çok konuşulacak kulis bilgisi
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir