1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dilan Polat "Aile" dizisindeki kendilerine yöneltilen göndermeye ateş püskürdü

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi "Aile"de Dilan ve Engin Polat çiftine yapılan gönderme çok konuşuldu.

Dilan Polat “Aile” dizisindeki kendilerine yöneltilen göndermeye ateş püskürdü

Dilan Polat “Aile” dizisindeki bir sahnede ailesine atıfta bulunulmasına sinirlendi. Ay Yapım’ın salı akşamı Show TV’de yayınlanan “Aile” dizisinde Aslan Soykan (Kıvanç Tatlıtuğ) marinaya gidip adamlara göz dağı verdi ve şunları söyledi: “Altın, pırlanta, yakut bunlara yönelin. Bunlarda KDV yok… Bir de bir de postları da mail order’dan çektin mi? Yokuş aşağı, kıyak iş… Moda bu aralar… Tamam ama bak sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Yine ben anlamadım. Paranızı İnsanların gözlerine sokmayın. Olan var, olmayan var. Aç var, açıkta olan var. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun ki, sonra sıkıntıya düşmeyin…” 

Adam “Sen niye işe taş koydun ki” deyince de itiraz edince de “Bedri sıkıntı yok. Sözleşme imzalarım. Sıkıntı yok Tamam, bak hele size açık konuşayım. Bu marina mercek altında… Yarın baskını maskın yerseniz bana ondan sonra gelip ağlamayın.. Tamam tamam, ben parama bakarım…” diyerek kara para ve örgüt kurma iddiasıyla ev ve iş yerlerine yapılan baskına gönderme yapıldı.

Magazin adreslerinde hızla yayılan bu video Dilan Polat’ı öfkelendirdi. Bu gece eşiyle gözaltına alındıkları açıklanan Polat bir videonun altına “Yazık, çok yazık hem de… Hayatımıza dahil olmayan şeylerle suçlanıp dizi çekiliyor, Allah bildiği gibi yapsın” yorumunu yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Ataizi “Bihter” filminin afişinde neden yok sayıldı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir