1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dev kadrolu "Karşılaşmalar" dizisinin kanalı Exxen oldu

Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu dijital platform Exxen’in yeni sezonda yayına girecek projelerinden ilki belli oldu.

Dev kadrolu “Karşılaşmalar” dizisinin kanalı Exxen oldu

Karşılaşmalar dizisi merakla bekleniyor. Yapımcılığını MGX Film’in, yönetmenliğini Giray Altınok’un üstlendiği, senaryosunu Giray Altınok ve Muammer Tali’nin yazdığı, komedi türündeki “Karşılaşmalar” yeni sezonda Exxen’de izleyiciyle buluşacak. “Karşılaşmalar” günlük hayatın içinde “bu kadar da olmaz” diyeceğimiz karşılaşmaları, karşımıza çıkan insanlarla hayatın akışının bir anda değişebileceğini her bölümde farklı oyuncular ve konularla eğlenceli bir dille anlatıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Begüm Öner, Bora Akkaş, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Cem Gelinoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Erdem Yener, Giray Altınok, Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Melis Babadağ, Muammer Tali, Muttalip Müjdeci, Sarp Apak, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu ve Zerrin Sümer yer alıyor. Senaryosu ve kadrosuyla dikkat çeken “Karşılaşmalar” dizisinin oyuncuları sete çıkmadan önce okuma provalarında bir araya geldi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cihangir Ceyhan’lı “Dengeler: Biri Olmak” dizisinin teaser’ı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir