1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Derya Karadaş Yandaki Oda'nın Yıldız'ı oldu

OGM Pictures imzalı "Yandaki Oda" dizisinin bu hafta önce tanıtımının çekilmesi, hafta sonu ya da en geç başı sete çıkması planlanıyor.

Derya Karadaş Yandaki Oda’nın Yıldız’ı oldu
Yandaki Oda dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Star TV’nin hikâyesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait yeni dizisinin kadrosuna son olarak çok özel bir oyuncu katıldı. Etkileyici oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Derya Karadaş, dizide Fikret Alabey’in (Caner Cindoruk) ablası Yıldız karakterine hayat verecek.
Derya Karadaş şu günlerde “Öteki” adlı oyunda oyunda tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncu ayrıca eşi Haki Biçici’nin yazıp yönettiği izleyenlerin büyük beğenisini toplayan “İyi Bir Aile Değiliz” filminde de rol aldı. Yapımcılığını Mustafa Sönmez’in üstlendiği film yarın vizyonda…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir