1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Depremzede aileye yardım eden o ünlü oyuncu “Teşkilat”ın kadrosunda

Son günlerde depremzede Muhammed Irmak’ın ailesine yaptığı yardımla gündeme gelen ve gönülleri fetheden Ali Burak Ceylan fenomen dizi Teşkilat'ın kadrosuna katıldı.

Depremzede aileye yardım eden o ünlü oyuncu “Teşkilat”ın kadrosunda

“Teşkilat” dizisi başarılı oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Burak Arlıel’in yönettiği, Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosuna son olarak Ali Burak Ceylan katıldı. Ceylan dizide Dani karakterini canlandıracak ve kötü adam olarak hikâyede yerini alacak.

Başarılı oyuncu son günlerde öğretmen Muhammed Irmak’ın çektiği videoyla gündem oldu. Irmak, kendisine cüzdanını buluğ teslim ettiği ünlü bir oyuncunun deprem döneminde kendisine destek olduğunu ve yakınları için bir köşkte konaklama imkanı sağladığını açıklamıştı.,

thumbnail
Önerilen Yazı
“Sandokan” dizisine hazırlanan Can Yaman bir ayda 10 kilo verdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir