1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Deniz Hamzaoğlu’ndan bir bomba anlaşma daha

Kuruluş Osman dizisine geçen haftalarda veda eden başarılı aktör Deniz Hamzaoğlu peş peşe el sıkıştığı iddialı projelerle adından söz ettiriyor.

Deniz Hamzaoğlu’ndan bir bomba anlaşma daha

Deniz Hamzaoğlu “Bayındır Bey” rolüne hayat verdiği Kuruluş Osman dizisinden ayrıldıktan sonra peş peşe iki dijital diziyle birden anlaştı. Başarılı oyuncu önce Giray Altınok’un yönettiği, senaryosunu Giray Altınok ve Muammer Tali’nin yazdığı MGX Film imzalı Exxen’in “Karşılaşmalar” dizisinde rol aldı. Günlük hayatın içinde “Bu kadar da olmaz” diyeceğimiz karşılaşmaları anlatan dizide Deniz Hamzaoğlu “Rıfat” rolüne hayat verdi.

Deniz Hamzaoğlu son olarak ise Karga Seven Pictures’ın yeni iddialı dizisi “Sorgu Odası”nın başrol kadrosuna katıldı. Deniz Yorulmazer’in yöneteceği Tod’da ekrana gelecek dizide Hamzaoğlu “Süleyman Manga” adlı polis şefi rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Merakla beklenen dizide Hazal Kaya “Cihan”, Çağlar Ertuğrul “Metin Yazıcı” adlı polisleri oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir