1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir ile Engin Akyürek'li Adım Farah’ta kim kimi oynuyor?

Demet Özdemir ile Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisinin çekimleri bu hafta başlıyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’li Adım Farah’ta kim kimi oynuyor?

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’i buluşturan “Adım Farah” dizisi bu hafta sete çıkıyor. Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Demet Özdemir İran asıllı göçmen bir temizlikçi olan Farah’ı, Engin Akyürek mafya adına çalışan Tahir’i, Fırat Tanış komiser Mehmet’i, aynı zamanda Mehmet’in kardeşi olan Derya Pınar Ak, Farah’ın oğlu Kerimşah’ın arkadaşı “Gönül”ü, Ali Sürmeli Mehmet ve Gönül’ün babası “Süleyman”ı, Lale Başar “Mehmet ve Gönül’ün annesi “Perihan”ı, Mustafa Avkıran Tahir’in patronu “Ali Galip”i, Senan Kara Ali Galip’in eşi “Vera”yı, Oktay Çubuk Vera ve Ali Galip’in oğlu “Kaan”a hayat verecek.

Hasta oğlunu iyileştirmek için mücadele veren Farah’ın tanık olduğu cinayet tüm hayatını değiştirecek ve kendisini bir anda mafyanın kirli oyunlarının içinde bulacak. Dizide Kemal Burak Alper ile Mert Doğan da yer alıyor. Kerimşah’a hayat verecek çocuk oyuncu ise bu hafta belli olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sıla Türkoğlu gönlünü yeni partnerine mi kaptırdı? İşte cevabı…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir