1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç'ten Londra'da depremzedeler için anlamlı gece

Çocuklarının eğitimi için bir süredir Londra'da yaşayan Halit Ergenç, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen depremin yaralarını sarmak için düzenlenen özel yardım gecesini sundu.

Halit Ergenç’ten Londra’da depremzedeler için anlamlı gece

Halit Ergenç Londra’da depremzedelere yardım toplamak için düzenlenen özel gecede görev aldı. Türkiye ve Suriye’de meydana gelen depremin yaralarını sarmak için Sounds of Solidarity ve Communion tarafından geçen cumartesi düzenlenen konserin geliri, War Child ve Turkey Mozaik Vakfı’na bağışlandı. Geceyi Halit Ergenç ve Jumoke Fashola sundu.

Royal Albert Hall’da yapılan konsere ünlü oyuncu Olivia Colman, BM İyi Niyet Elçisi Gugu Mbatha-Raw ve komedyen Omid Djalili başta olmak üzere birçok ünlü isim katıldı. Solidarity Ensemble grubunun Anadolu ezgilerini yorumladığı geceye ayrıca Hozier, Anna Calvi, Dermot Kennedy, Marcus Mumford, Nilüfer Yanya ve James Bay canlı performanslarıyla renk kattı.

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Olivia Colman, sahnede Nazım Hikmet’in “Yaşamaya Dair”  şiirinin İngilizce çevirisini okudu. Colman dakikalarca alkışlandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melis Sezen yeni reklam filmindeki güzelliğiyle büyüledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir