1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sıla Türkoğlu gönlünü yeni partnerine mi kaptırdı? İşte cevabı...

Kızılcık Şerbeti’nin aşıkları Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör'e nazar değdi. İkili kaza geçirdi.

Sıla Türkoğlu gönlünü yeni partnerine mi kaptırdı? İşte cevabı…

Sıla Türkoğlu cephesinde yeni gelişme… Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezonun en çok konuşulan işlerinin başında geliyor. Gold Film’in Show TV için çektiği dizi, her hafta reytinglerini artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizi iki farklı kutuptaki ailenin çocukları Doğa ile Fatih’in evlenmesinin ardından birbirlerini tanıma sürecini anlatıyor. Dizinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu ile Fatih’i Doğukan Güngör’ün geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları ilişkiye dönüştü. Böylece bir dizi aşkı daha gerçek oldu.

İkili yılbaşını da Çeşme’de beraber geçirdi. Her iki oyuncunun fanları da bu gelişmeye çok şaşırdı. İzmir seyahatinin arkadaşça mı yoksa bir ilişkinin işareti mi olduğunu anlamaya çalıştı. Bir ankette 2022’nin en güzel 100 yüzü arasıma seçilen Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör yılbaşı tatili dönüşü kaza geçirdi. İstanbul’a dönmek için yola çıkan çift, geçirdikleri trafik kazasında büyük bir tehlike atlattı. Güngör’ün kullandığı araç büyük hasar alırken iki oyuncu kazayı yara almadan atlattı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şevket Çoruh’tan eşine romantik 5. yıl kutlaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir