1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bir set skandalı… Evli başrol kadın oyuncu, evli yönetmenle yakınlaşırsa

Dizi setlerinde son günlerde çok bomba bir iddia kulaktan kulağa yayılıyor.

Bir set skandalı… Evli başrol kadın oyuncu, evli yönetmenle yakınlaşırsa

Uzun saatler süren dizi setlerinde yaşanan aşklara, flörtlere tüm sektör alışkın… Ancak hem taraflar evli olunca ve hem de 150 kişilik set ekiplerindeki hiyerarşik denge bu yüzden bozulunca haliyle de o ilişki iki kişilik olmaktan çıkıyor. İşin rengi de değişiyor.

Gelelim ortaya çıkarsa çok ses getirecek o son dedikoduya… Duyanların “Yok canım daha neler” dediği kadın oyuncumuz evli… Yönetmenimiz de evli… Son dönemde eşini yakın kız arkadaşlarına şikayet eden oyuncu, iş nedeniyle yönetmenle yakınlaşmış ve de ikili kısa süre önce karavanda bir hayli samimi şekilde görülmüş… Bu durum sette işin aksamasına neden olunca da yaşanan durum kısa süreli bir krize dönüşmüş.

Peki neden isim yazmıyorum. Öncelikle taraflar evli, ikinci önemli neden de çıkıp yalanlayacakları için… Peki o zaman bu haberi niye yazıyorum? “İki kişinin bildiğinin sır olmadığını, hiçbir şeyin gizli kalmadığını görmeleri için… Şimdilik bu kadar…

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX o dizisini bitirme kararı aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir