1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Evgar’dan yeni şarkı sürprizi

‘Bahar’ dizisinin dün akşam ekranlara gelen 3’üncü bölüm finalinde Demet Evgar’ın seslendirdiği ‘Kadınlar Adamlar’ şarkısı, ilk kez yayınlandı.

Demet Evgar’dan yeni şarkı sürprizi

Demet Evgar “Bahar” dizisiyle ekrana bir döndü, pir döndü. Güçlü oyunculuğu kadar şarkılarıyla da dikkat çeken başarılı oyuncu hem ekrana, hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. İzleyenlerin “Ekranlara bahar geldi” sloganıyla nitelendirdiği, MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu, Show TV’de ekranlara gelen ‘Bahar’ dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde izleyiciler bir sürprizle karşılaştı.

Dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar’ın Bülent Ersoy’un ‘Ümit Hırsızı’ şarkısını seslendirdiği unutulmaz sahnenin ardından bölümün finalinde seyirciler ilk kez yine Evgar’ın kendi yorumunu kattığı ‘Kadınlar Adamlar’ şarkısıyla buluştu. Söz ve müziği Taylan Erdağ’a, düzenlemesi ise Can Sabana ait olan Kadınlar Adamlar’ şarkısı çok yakında pek çok müzik platformunda da yerini alacak. 

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’ne yeni konuk oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir