1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Evgar 7. Yıl anlaşmasını yaptı7. Yıl anlaşmasını yaptı

13 Şubat’ta yayına girecek MF Yapım imzalı ‘Bahar’ dizisi ile televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan ülkemizin en iyi oyuncularından Demet Evgar reklam anlaşmasını 7. Kez yeniledi.

Demet Evgar 7. Yıl anlaşmasını yaptı

Demet Evgar reklam yüzü olduğu Lays ile 6 yıldır süren işbirliğini yeni anlaşmayı da imzalayarak 7. yıla taşıdı. Evgar’ın firmayla yürüttüğü işbirliği markaların ünlü yıldızlarla yaptığı çalışmalar özelinde yakaladığı başarıyla örnek gösteriliyor. Bir çiftçi ailesinin kızı olarak Demet Evgar’ın tarım konusundaki farkındalık çalışmalarıyla renklenen ilgi çekici reklam kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleri aynı zamanda birçok da ödül aldı.

Başarılı oyuncunun son reklam kampanyası “Her Film Çıtırında” ile 13 Şubat’ta Show TV’de ekrana gelecek olan “Bahar” dizisinin afişlerinin İstanbul sokaklarında aynı dönemde billboardlarda yer alması hoş bir tesadüfü de beraberinde getirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Özer yeni filmi için imam oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir