1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Cem Özer yeni filmi için imam oldu

Usta oyuncu Cem Özer, Ali Aslan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu “Mendebur” adlı gerilim filminde rol alıyor.

Cem Özer yeni filmi için imam oldu

Cem Özer “Mendebur” adlı sinema filmine başladı. Mustafa Aslan ile Cihan Dündar’ın yapımcılığını üstlendiği filmi Ali Aslan yönetiyor. Malatya Arapgir’de çekilen film 6 üniversite mezunu arkadaşın hikâyesini anlatıyor.  2007 yılında yayınlanan Barış Pirhasan’ın “Adem’in Trenleri” filminde Hasan Hoca rolüyle bir gönüllü köy imamına hayat veren Cem Özer  yine benzer bir rolde ama bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Filmde Cem Özer’in yanı sıra Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen, Cem Özer, Selahattin Taşdöğen, Şevki Özcan, Negar Pashei, Hakan Eksen, Barış Ali Çelikler, Ali Biricik, Ömer Konakçı ve Tuncay Gençkalan rol alıyor. Filmin gelirinin büyük kısmı Malatya’da depremzede ailelere dağıtılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
NGM’nin fenomen dizisi Kardeşlerim’e ödüllü flaş oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir