1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Akbağ: İlk dizimde de Uğur Yücel’in yavuklusuydum

Özge Özpirinçi, Metin Akdülger, Necip Memili ve Uğur Yücel’le “Sandık Kokusu” dizisinde başrol oynayan Demet Akbağ, Ömür Sabuncuoğlu’na samimi açıklamalar yaptı.

Demet Akbağ: İlk dizimde de Uğur Yücel’in yavuklusuydum

“Sandık Kokusu” ve “Aydınlıkevler” tiyatro oyununu bir arada götüren ve kariyerinin en yoğun dönemlerinden birini geçiren Demet Akbağ, Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu.

Canlandırdığı Filiz rolüne zaman zaman doğaçlama atasözleri kattığını anlatan Akbağ, 13. Bölümde “Hasan Ağa” rolüyle dahil olan usta oyuncu Uğur Yücel’e dair bir anısını da paylaştı ve “İlk televizyon dizimde Uğur’la birlikte oynadım. Aynı jenerasyonun oyuncularıyız ve yaşıtız. TRT’de yayınlanan ‘Baldız ve Bacanak’ (1987) dizisinde o apartman görevlisi Abidin ben de onun yavuklusu Düriye rolündeydim” dedi.

“Mina Akdin  çok iyi yerlere gelecek”

Sandık Kokusu’nda üç torun sahibi bir kadını canlandıran Demet Akbağ, ilk kez bu kadar çok çocuk oyuncuyla beraber bir projede yer aldığını belirtti ve “Çok seviyorum onları. O kadar tatlı çocuklar ki hepsine bayılıyorum. Çok tatlı olmaları dışında yetenekliler de aynı zamanda. Devamlılıklarını tutabiliyorlar. Özelikle Tılsım’ı canlandıran Mina Akdin Çok iyi yerlere gelecek” diye konuştu.

“Yüzüme en son 12 yıl önce operasyon yaptırdım”

Sandık Kokusu’nda hayat verdiği Filiz’in estetik operasyonlara çok meraklı bir kadın olduğu hatırlatılan Akbağ “Yüzüme en son 12 yıl önce operasyon yaptırdım. Onun üstüne bir daha çok korkuyorum. Ama botoks yaptırıyorum, bunu gizleyemem. Maskelerim meşhurdur. Boş günlerimde maskelerimi aksatmam ve saç bakımıma önem veririm” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şebnem Bozoklu’dan flaş “Bahar” dizisi açıklaması  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir