1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Darmaduman'ın yayın tarihi belli oldu

Darmaduman dizisi 27 Ekim Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak.

Darmaduman’ın yayın tarihi belli oldu

Darmaduman dizisinin yayın tarihi belli oldu. Beverly Hills, 90210”un yerli uyarlaması olan Darmaduman 27 Ekim Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak. Damla Serim’in yazdığı diziyi Deniz Yorulmazer yönetiyor.

Dizide Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun rol alıyor.

Dizinin yeni tanıtımında; yıllar süren küslüğün ardından Harun (Necip Memili) ve ailesinin, İstanbul’daki baba evine taşınmak zorunda kalmasıyla tüm düzenlerinin bozulması ve yaşadıkları zorluklar gözler önüne seriliyor. Bir taraftan yeni şehre, okula ve insanlara alışmaya çalışan ikiz kardeşler Kerem (Mert Yazıcıoğlu) ve Ece (Aslıhan Malbora) olaylı bir ilk gün geçirirlerken, diğer taraftan uzun zamandır anne babasını görmeyen Harun da genç yaşta terk ettiği eve dönmenin gerginliğini üzerinde taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Buldu, Selçuk Aydemir’in yeni dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir