1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Damla Sönmez'den yeni bir bomba dizi projesi daha

"Maviye Sürgün" dizisiyle 12 Haziran'da seyirci karşısına çıkan Damla Sönmez, iddialı bir dijital projeyle el sıkıştı.

Damla Sönmez’den yeni bir bomba dizi projesi daha

Damla Sönmez‘in başrolünü Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak‘la paylaştığı “Maviye Sürgün” dizisi 12 Haziran Pazartesi günü ilk bölümüyle Show TV‘de seyirci karşısına çıkacak. 03 Medya imzalı dizi 26 bölümden oluşuyor. Nezaket Coşkun‘un yönettiği dizinin Selimiye‘de süren çekimlerini önceki hafta tamamlayan Damla Sönmez çok iddialı bir dijital diziyle anlaştı.

Damla Sönmez, Ay Yapım‘ın dijital projelerini çektiği Bambini Film imzalı Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş ve Ahmet Rıfat Şungar‘ı buluşturan dizisi “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisiyle anlaştı. Ödüllü oyuncu dizide Defne isimli başarılı mimarı canlandıracak. Dizi tarihine geçen unutulmaz dizilerin yazarı Ece Yörenç‘in kaleme aldığı diziyi Bertan Başaran yönetecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver ve Mehmet Günsür’lü Arayış’ın galası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir