1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'dan "Çöp Adam"a veda mesajı

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi "Çöp Adam" bu akşam yayınlanacak 30. bölümüyle ekrana veda ediyor.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’dan “Çöp Adam”a veda mesajı

“Çöp Adam” dizisinin ekran macerası 30. bölümde bitiyor. Yılbaşına kadar devam etmesi planlanan dizinin reytingleri düşünce bitmesine karar verilmişti. Dizinin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu peş peşe yayınladıkları mesajlarla 2 sezondur canlandırdıkları Tamer ve Peri rollerine veda etti. Düzyatan “Tamer ile yollarımız ayrılsa da Çöp Adam benim ve beraber çalıştığım herkesin hatıralarında güzel bir yerde kalacak… Başka projelerde görüşmek üzere…” sözlerini yayınladı.

Dizide travmatik sahnelere hayat veren Elçin Sangu da “Peri’ye veda ediyorum… beni ne kadar yorduğunu hem de ne kadar sevdiğimi söyleyerek…Umarım hiç kimse onun kadar yalnız kalmaz bu hayatta…” mesajını paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gupse Özay’ın yeni filmi “Lohusa” sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir