1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Çöp Adam" dizisine Azer geliyor

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı "Çöp Adam" dizisinin yeni sezon ilk bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor.

“Çöp Adam” dizisine Azer geliyor

“Çöp Adam” dizisinin yeni sezonu çok heyecanlı olaylara sahne olacak. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu‘nun başrollerini paylaştığı dizinin senaristi değişmiş ve Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş projeyi devralmıştı. Reyting rekortmeni dizilerin başarılı yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı‘nın reji koltuğunda oturduğu dizide bebekleri Devrim kaçırılan Peri (Elçin Sangu) ve Tamer’in (Engin Altan Düzyatan) yaşadığı büyük kaos ve peşinden gelen sır dolu olaylar devreye girer. Yeni sezonda diziye dahil olan değerli oyuncu Derya Alabora‘nın polis müdürü Viran’a hayat verdiği diziye Soner Türker de katıldı.

Daha önce “Avlu”, “Mahkum”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ve “Yalnız Kurt” gibi dizilerdeki performanslarıyla dikkat çeken Soner Türker “Azer” rolüne hayat verecek. Hikâyede Özbekistan’dan gelen Azer karısı ve çocuklarını getirtmek için İstanbul’da bir çeteye dahil olacak ve bu sayede Tamer’le yolları kesişecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hazal Türesan, Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir