1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Çöp Adam" dizisi 2. sezon çekimlerine başladı

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'yu buluşturan "Çöp Adam" dizisinin ikinci sezon çekimleri bugün başladı.

“Çöp Adam” dizisi 2. sezon çekimlerine başladı

Star TV‘nin çarşamba günü seyirciyle buluşan OGM Pictures imzalı dizisi “Çöp Adam”ın ikinci sezon çekimleri başladı. Sezon finalinin ardından diziden 6 oyuncu birden ayrılmıştı. Ekibine Derya Alabora ve Aytek Şayan’ın “Viran” ve “Sarp rolleriyle katıldığı “Çöp Adam”ın senaristi değişmiş, Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş projenin yazımını devralmıştı.

İpek’in (Ezgi Çelik), Peri (Elçin Sangu) ile Tamer’in (Engin Altan Düzyatan) bebeği Devrim’i kaçırmasıyla projenin hikâyesi çok daha heyecanlı bir hale gelmişti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden yola çıkılarak yazılan diziyi başarılı isim Çağrı Vila Lostuvalı yönetiyor. Dizide ayrıca Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon ve Tilbe Saran gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir