1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cihangir Ceyhan'lı "Asaf"a bomba kadın oyuncu

Son olarak Camdaki Kız dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Cihangir Ceyhan Netflix'in "Asaf" dizisinde başrol oynayacak.

Cihangir Ceyhan’lı “Asaf”a bomba kadın oyuncu

Geçen yıl Netflix‘in Türkiye’deki 6. yılını kutladığı gecede duyurduğu diziler arasında yer alan “Asaf”ın hazırlıkları sürüyor. Daha önce Burcu Biricik‘li “Fatma” dizisine imza atan Özgür Önurme‘nin yöneteceği dizi 6 bölümden oluşacak. Dizi Uber şoförü Asaf’ın dramatik hikâyesini anlatacak. Cast çalışmaları devam eden dizi için Cihangir Ceyhan ve Saadet Işıl Aksoy‘un ardından iddialı bir isimle anlaşıldı.

Yeni dizisi “Sarmaşık Zamanı” 21 Eylül’de TOD‘da seyirciyle buluşacak olan Burçin Terzioğlu “Asaf” dizisiyle anlaştı. Başarılı oyuncu dizide Asaf’ın eşini canlandıracak. Dizi eşi ve oğlu tarafından terk edilen Asaf’ın talihsiz bir olay sonrası değişen hayatı etkili bir dille anlatılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Zübeyde, Analar ve Oğullar” filminin Zübeyde hanım ve Makbule’si bir arada

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir