1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı

Kaliteli içerikleri almaya özen gösteren GAİN’in büyük beğeni toplayan yeni dizisi “Dengeler Biri Olmak”ın Ferit’i Cihangir Ceyhan performansıyla yine hayran bırakıyor.

Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı

Cihangir Ceyhan önceki gün GAİN’de yeni bölümü yayınlanan “Dengeler Biri Olmak” dizisiyle adından söz ettiriyor. Süleyman Mert Özdemir’in yönettiği dizinin başrol oyuncusu Ceyhan, konuk olduğu Birsen Altuntaş’ın youtube kanalında “Şimdiye kadar en iyi anlaştığınız partneriniz kim oldu? Dilan Çiçek Deniz mi, Burcu Biricik mi?”  sorusuna şu yanıtı verdi: “Hepsiyle çok iyi anlaştım. Hepsiyle de çok iyi muhabbetim var. Hepsinin yeri birbirinden farklı… Öyle diyebileceğim Nur Sürer var. Nur ablanın yeri bende çok farklı… Beraber anne oğlu oynadık, sonra zıt iki kişiyi oynadık.”

“Burcu ile de çalıştık, Dilan’la da çalıştık ama onlarla bir mesleği icra ettik. Ancak Nur abla ile bir de onun Nur Sürer oluşu, benim sevdiğim bir aktris oluşu, bizim samimi olmamız falan, birbirimizi seviyor olmamızın da duygusal bir tarafı var. O değerli kişi benim için Nur abla, Nur Sürer…”

thumbnail
Önerilen Yazı
”Bahar” dizisinin Can’ı Fehmi Karaarslan’dan “Tebdil” oyunu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir