1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ceyda Düvenci’den ünlü markayla 5. yıl anlaşması

Star TV’de “Sakla Beni”, blutv’de “Prens” dizilerinde oynayan, NTV’de ise BBO Yapım imzalı “Bambaşka Sohbetler” programını sunan Ceyda Düvenci, yüzü olduğu ünlü deterjan markasıyla anlaşma yeniledi.

Ceyda Düvenci’den ünlü markayla 5. yıl anlaşması

Ceyda Düvenci yoğun temposuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sevilen oyuncu blutv’nin fenomen dizisi Prens’in çekimlerini tamamladı. Star TV’de Perşembe günleri yayınlanan “Sakla Beni” dizisinde Filiz rolüne hayat veren Ceyda Düvenci 4 yıldır ünlü deterjan markası Pril’in yüzü… Kampanyalar çok başarılı gidince marka 5. yılında da başarılı oyuncuyla anlaşmaya devam etme kararı aldı.

Öte yandan Ceyda Düvenci, NTVnin ilgiyle izlenen sohbet programı “Bambaşka Sohbetler”i sunuyor. BBO Yapımın imza attığı program her hafta birbirinden ünlü konuklarıyla gündemini belirlemeye devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taner Ölmez’e Aras Bulut İynemli’li Deha dizisinden teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir