1. Anasayfa
  2. Dizi

Çekimleri başlayan Hudutsuz Sevda'ya yeni oyuncu

Eşkıya ekibinin yeni iddialı dizisi Hudutsuz Sevda bugün İstanbul sahneleriyle sete çıktı. Daha sonra Karadeniz'in en güzel şehirlerinden Artvin'e gidecek olan dizinin güçlü ekibine yetenekli bir oyuncu daha renk katacak.

Çekimleri başlayan Hudutsuz Sevda’ya yeni oyuncu

“Hudutsuz Sevda” dizisi yeni sezonun en güçlü senaryo ve oyuncu kadrosuna sahip projelerinin başında geliyor. Ekran tarihinin unutulmazları arasında yer alan Eşkıya‘nın ekibinin imza attığı dizi çok güçlü bir intikamın sarsıcı hikâyesini anlatacak. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Mesut Akusta, Asuman Dabak, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç,  Özgür Emre Yıldırım gibi ünlü isimleri buluşturan dizi bugün İstanbul’da sete çıktı. Murat Öztürk’ün yönettiği, görüntü yönetmenliğini Tarık Erkan‘ın yaptığı diziye genç bir oyuncu daha renk katacak.

Çok Güzel Hareketler‘in yetenekli isimlerinden Ozan Yiğit, FOX’un merakla beklenen “Hudutsuz Sevda” dizisinde Kahveci Arif rolüne hayat verecek. Aşk ve intikamın dönüştürücü hikâyesini ekrana taşıyacak olan “Hudutsuz Sevda”nın İstanbul’un ardından Artvin çekimleri yapılacak. Daha sonra ekip İstanbul’a geri dönecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Güneşi Söndürmem Gerek” filminde oyuncu değişikliği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir