1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağlar Ertuğrul hangi projeyle imza aşamasında

Son olarak “Magarsus” dizisindeki etkili performansıyla seyirci karşısına çıkan Çağlar Ertuğrul’un yeni projesi merak konusuydu.

Çağlar Ertuğrul hangi projeyle imza aşamasında

Çağlar Ertuğrul “Teşkilat”tan ayrıldığından beri yayına giren birçok dizi ve film için ilk teklif götürülen oyuncuların başında geliyor. Ocak ayında Ceyda Odman’la DasDas’ta sahneye çıkmaya hazırlanan ve tiyatro heyecanı yaşayan Çağlar Ertuğrul, bir yandan da dijital dizi “Renkli Rüyalar Oteli” için görüşme yapıyor. Önce bir film olarak tasarlanan “Renkli Rüyalar Oteli”nin daha sonra 10 bölümlük diziye dönüştürüldüğü öğrenildi.

Ay Yapım imzalı dizinin beIN CONNECT’in dijital platformu TOD için çekilmesi planlanıyor. Dizinin yazarı ise çok konuşulan, fark yaratan projelerin yazarı olan Erdi Işık“Renkli Rüyalar Oteli” dizisinin yönetmen koltuğunda başarılı ve ödüllü isim Yunus Ozan Korkut oturacak. Çağlar Ertuğrul son olarak Yunus Ozan Korkut’un hem yönettiği, hem de Mustafa Yürüktümen’le yazdığı “Magarsus” dizisinin başroller arasında yer almış ve hayat verdiği “Turgut Kurak” karakteriyle alışılmışın dışında bir karaktere hayat vererek seyirciyi şaşırtmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bala Atabek “Ağlayan Gelin” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir