1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağlar Ertuğrul hangi dizi projesiyle görüşüyor?

blutv'nin sevilen dizisi "Magarsus" dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Çağlar Ertuğrul gelen teklifleri değerlendiriyor.

Çağlar Ertuğrul hangi dizi projesiyle görüşüyor?

Çağlar Ertuğrul blutv‘nin büyük beğeniyle izlenen dizisi “Magarsus”taki başarılı performansıyla gündemde… Urla’da yaşayan ve sadece iş için İstanbul’a gelen yakışıklı oyuncu şu günlerde ise gelen film ve dizi tekliflerini değerlendiriyor. Çağlar Ertuğrul‘a gelen ve sıcak baktığı tekliflerin başında “Eşiğin Ötesinde” dizisi geliyor. Dizide psikiyatr Ayşegül rolünü Birce Akalay canlandıracak.

Akalay’ın hayat vereceği rolün adının Nilüfer olarak değiştirildiği konuşuluyor. Çağlar Ertuğrul’a teklif edilen rol ise Savcı Ömer karakteri… Bir grup problemli gencin hikâyesini anlatan psikodrama türündeki İtalyan uyarlaması olan dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci oturacak. Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay ile usta televizyoncu Lale Eren‘in beraber kurduğu Tay Yapım imzalı dizi Kanal D‘de yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gürkan Uygun, Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir