1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağla Şimşek, Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisinde

Genç kuşağın başarılı yıldızlarından Çağla Şimşek, yeni yılın merakla beklenen dizilerinden “Güzel Atlar Diyarı” kod adlı projeyle anlaştı.

Çağla Şimşek, Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisinde

Çağla Şimşek’in yeni dizi projesi belli oldu. Yetenekli genç yıldız Mahsun Kırmızıgül’ün hem yapım ortaklığını, hem de ilk bölümlerin yönetmenliğini yapacağı “Güzel Atlar Diyarı” kod adlı projeyle el sıkıştı. Kanal D için çekilecek olan ve yeni ismi henüz netleşmeyen dizide Çağla Şimşek “Sema” rolüne hayat verecek.

Feraye Şahin’in yazdığı dizi MedYapım ile Boyut Film ortaklığında hayata geçirilecek. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken proje Halil Ergün (Hakim), Nergis Öztürk (Hanzade), Meltem Cumbul (Meryem), Melis Birkan (Ünzile), Eren Vurdem (Cihangir), Güven Murat Akpınar (Mert), Sercan Badur (Tufan), Yusuf Atala (Derviş), Işıltı Su Alyanak (Alara), Yiğit Yapıcı (Cemal), Büşra Yılmaz Bulut (Dilan), Mustafa Arda Işık (Hakimcan), Hümay Güldağ (Gülseren) rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nda Seyran’ın kadın haklarıyla ilgili sözleri olay oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir