1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy’lu Gaddar’a flaş transfer

Çağatay Ulusoy (Levent) ile Sümeyye Aydoğan’ın (Aydan) başrolünü paylaşacağı “Gaddar” dizisinin sıcak prova çekimleri başladı.

Çağatay Ulusoy’lu Gaddar’a flaş transfer

“Gaddar” bu sezonun en çok merak edilen yeni dizileri arasında yer alıyor. Sinan Öztürk’ün yöneteceği diziyi Hürer Ebeoğlu yazıyor. Askerden gelen bir gencin acımasız bir katile dönüşme sürecinin etkileyici bir dille anlatıldığı dizinin sıcak çekim provaları başladı. 20 Kasım’da sete çıkması planlanan dizide Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği Levent’in (İsim değişebilir) annesi Fatma rolü için uzun zamandır görüşmeler sürüyordu.

Rolün sahibi aynı zamanda eğitmen yönüyle de tanınan ödüllü oyuncu Laçin Ceylan’ın oldu. Ay Yapım imzalı dizide Levent’in babasını Hakan Salınmış (Davut), kardeşini Fatih Berk Şahin (Rüzgâr) canlandıracak. Onur Saylak’ın “Müdür”ü, Deniz Özerman’ın “Fikriye”yi, Aytek Şayan’ın “Gürkan”ı oynayacağı dizide Neslihan Yeldan “Oya” rolüne hayat verecek. Oyuncu görüşmeleri devam eden dizinin FOX’ta aralık ayında yayınlanması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Ömer ve Kıvılcım’ı Barış Kılıç ve Evrim Alasya’dan seti bekleten oyunculara tepki

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir