1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Buçe Buse Kahraman'dan anlamlı dövme

Başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman ALL dergisine röportaj verdi.

Buçe Buse Kahraman’dan anlamlı dövme

Buçe Buse Kahraman genç kuşağın öne çıkan yıldızları arasında… Yasak Elma’yla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Taylan Biraderler’in yönettiği Disney Plus’ın “Ben Gri” dizisindeki performansıyla da beğeni toplamıştı. Duru güzelliğiyle dikkat çeken Kahraman, ALL dergisine röportaj verdi. Yaptığı özel çekimde Kahraman’ın büyük aşkla bağlı olduğu oyunculuk mesleğini simgeleyen belindeki dövme dikkat çekti.

Dergi güzel ve yetenekli oyuncunun röportajını şu sözlerle tanıttı:

“Buçe Buse Kahraman hayal etmek, inanmak ve başlamak üçgeninin zirvesine yavaş yavaş tırmanırken engebeler karşısında disiplinli duruşunda ilerlemeye devam ediyor. Yalı Çapkını’nın Pelo’su, Ben Gri’nin Selin’i varış noktasına ulaşırken geçtiği tüm yolları ise yaşam rehberine kalın puntolarla ekliyor.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Bir Küçük Gün Işığı dizisine Kardeşlerim’den flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir