1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’lı Kraliçe dizisinde flaş değişiklik

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ı buluşturan Kraliçe dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı.

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’lı Kraliçe dizisinde flaş değişiklik

Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın başrolünü paylaştığı Kanal D’nin yeni iddialı dizisi Kraliçe’nin dün akşam yayın tarihi açıklandı. İlk bölümü 22 Mart’ta yayınlanacak olan dizide önemli bir değişiklik yaşandı. Mednova’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryo ekibi değişti.

Dizinin ilk bölümünü Serdar Soydan, Kerem Bozok ve Ekin Akçay’dan oluşan senaryo ekibi kaleme almıştı. Dizinin yazarlığını Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu devraldı. Merakla beklenen dizide eşi Ateş Akça tarafından ihanete uğradığını düşünen Deniz Akça’nın bir anda alt üst olan hayatı etkili bir dille ekrana taşınıyor. Cevdet Mercan’ın yönettiği dizide olaylar 3 kardeşin bağlılığı üzerinden ele alınıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahmaran’da oynayan Yılmaz Gruda yoğun bakımda… Menajeri bakanlığa seslendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir