1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burcu Biricik'ten “84 90 62 74/ Old Fools’’ oyununun prömiyerinde annelik itirafı

Burcu Biricik, İpek Bilgin, Deniz Türkali, Demet Evgar ve Merve Dizdar gibi ünlü oyuncular “84 90 62 74/ Old Fools’’ oyununun prömiyerine katıldı.

Burcu Biricik’ten “84 90 62 74/ Old Fools’’ oyununun prömiyerinde annelik itirafı
Burcu Biricik dün akşam eşi Emre Yetkin’le Craft Tiyatro’nun İdil Sivritepe ve Olgu Baran Kubilay’ın yer aldığı “84 90 62 74/ Old Fools’’ oyununu izledi. Yapı Kredi Bomontiada Craft Tiyatro sahnesinde seyircisiyle buluşan oyunda geçen “annelik korkusunu” anlatan bir sahnede Biricik “Ne kadar da bana benziyor” dedi.
‘’84 90 62 74/Old Fools” oyunu alışılmışın dışında bir aşk hikayesini anlatıyor. Oyunda, birini sevmenin onu her koşulda sevebileceğimiz anlamına gelmediği, aşkın çok daha derin anlamlar taşıdığı vurgulanıyor. “84 90 62 74/Old Fools”un yönetmenliğini Craft Tiyatro kurucusu Çağ Çalışkur üstleniyor.
Oyunun prömiyerine İpek Bilgin, Deniz Türkali, Demet Evgar, Merve Dizdar, Tanem Sivar, Ulvi Kahyaoğlu, Bülent Emrah Parlak, Kenan Acar, Gizem Erdem, Cenk Suyabatmaz, Esra Ruşan, Duygu Sarışın, Cem Avnayim, Özge Bakırçalı gibi ünlü isimler katıldı.

84 90 62 74/Old Fools oyunu “Birini sevmek demek onu her zaman her koşulda seveceğin anlamına gelmiyor. Hatta bazen bunu yapmak o kadar zorlaşıyor ki… Ama birini gerçekten seviyorsan, üstesinden geliyorsun. Bir şekilde bir yolunu bulup atlatıyorsun vebu seni daha iyi biri yapıyor” mesajını veriyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir