1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Deniz'le sette kahve keyfi yapan Yaşar Gündem'den esprili paylaşım

Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği FOX'un "Bambaşka Biri" dizisine usta oyuncu Yaşar Gündem, emekli psikolog Süheyl rolüyle konuk oldu

Burak Deniz’le sette kahve keyfi yapan Yaşar Gündem’den esprili paylaşım

Burak Deniz ile Hande Erçel‘in başrollerini paylaştığı “Bambaşka Biri” dizisi her hafta seyirciyi FOX‘ta ekran başına topluyor. Tims&B‘nin yapımcılığını üstlendiği diziye usta oyuncu Yaşar Gündem, emekli psikolog Süheyl rolüyle konuk oldu. Dizide Burak Deniz’in canlandırdığı Kenan’a çift kişilik teşhisini ilk koyan doktor olarak seyirci karşısına çıkan Gündem, Burak Deniz‘le sette Türk kahvesi keyfi yaparken çekilen fotoğraflarını yayınladı.

Yaşar Gündem, Burak Deniz’le paylaşımlarının altına “Kenan’la mı sohbet ediyorum, Doğan’la mı kahve içiyorum anlamadım. Bu işi çözerse Dr. Süheyl bey çözer” esprisini yazdı. Usta oyuncu geçen haftalarda da yine FOX‘ta ekrana gelen “Hudutsuz Sevda” dizisine konuk olmuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’lü “Tutsak” dizisine flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir