1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Deniz’den Hande Erçel ile Serenay Sarıkaya kıyaslamasına tepki

Lufian markasının reklam yüzü olan Burak Deniz, 2. sezonu yayınlanacak olan Şahmaran’daki partneri Serenay Sarıkaya ile “Bambaşka Biri” dizisindeki partneri Hande Erçel’in karşılanmasına karşı çıktı.

Burak Deniz’den Hande Erçel ile Serenay Sarıkaya kıyaslamasına tepki

Burak Deniz 28 yıllık giyim markası Lufian’ın yüzü oldu. Bu sabah Soho House’ta düzenlenen markanın reklam filminin ilk kez yayınlandığı basın  toplantısına katılan yakışıklı oyuncu yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi ve başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı “Bambaşka Biri” dizisinin 10. bölümünü çektiklerini söyledi.

Deniz, 7 sene önce “Aşk Laftan Anlamaz” dizisini beraber çektiği partneri Hande Erçel hakkındaki “Çok değişmemiş mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“7 sene sonra birlikte olduk… İkimizde de bayağı bir değişim olmuş, ikimiz de çok değiştik. Bir araya geldiğimizde ‘Büyümüşüz” dedik… Fikren de öyle, yüzümüz de öyle oturdu.. Bir yere çekmeye çalışıyorsunuz ama gitmedim hiç oraya farkındaysanız… O zaman da ne kadar güzelsin, şimdi de çok güzelsin Hande diyorum…”

Burak Deniz’e partneri Hande Erçel’in oyunculuğunun eleştirildiği hatırlatıldı. Başarılı oyuncu “Ben de eleştiriliyorum, herkes eleştiriliyor… Başka arkadaşlar da eleştiriliyor… Kaldı ki Hande de eleştirilir, bu beğeniye açık bir durum… Bu aralar çok fazla çoğaldıysa, çoğalmasaydı o zaman… Ne diyebilirim? Ben kendimi de çok eleştiremiyorum, ben bu rolü gerçekleştiren kişi olduğum için onu iyi mi kötü mü olduğunu yakın çevremde izleyicideki karşılığını da görüyorum. O yüzden Hande de benim partnerim olduğu için 6 gün birlikte olduğumuz için onu da eleştirebileceğim bir durum olmuyor.”

Serenay’la da çok güzel çalışıyorum, Hande ile de…

Burak Deniz muhabirlerin Şahmaran’daki partneri Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel’i kıyaslasmasını isteyince gerildi ve “Garip garip garip yerleye gelmeye çalışıyorsunuz şu anda hiç girmeyelim… Serenay’la da çok güzel çalışıyorum, Hande ile de çok güzel çalışıyorum. Başka işlerimiz de olacaktır eminim… Bu tarz şeyler bir paketin içinde, insanlar da böyle şeyleri konuşmayı ve dinlemeyi seviyorlar. Bu bana pazar günleri yayınlanan magazin programlarında geçen bir eğlence şekli gibi geliyor bana bunları konuşmak…”

Bestemsu Özdemir’le aşk yaşıyor mu?

Burak Deniz adının aşk dedikodularına karıştığı “Kirli Sepeti” dizisinin oyuncusu Bestemsu Özdemir hakkında ise şu yanıtı verdi:

“Motivasyonunuzu çok iyi anlıyorum ama gerçekten hayatımda majör bir değişiklik olursa ilk sizin haberiniz olur. Birçok davette birçok arkadaşımla vakit geçiriyorum. Bestemsu’yla da zaman geçirdik sorunuzun cevabı olacaksa…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir