1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Buğra Gülsoy Demet Evgar’lı “Bahardan Önce” dizisinde

Bu sezon birçok diziden teklif alan Buğra Gülsoy’un MF Yapım’ın “Doktor Cha” uyarlaması “Bahardan Önce”yle imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Buğra Gülsoy Demet Evgar’lı “Bahardan Önce” dizisinde

“Bahardan Önce” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Aralık ortasında sete çıkması planlanan MF Yapım imzalı dizide Demet Evgar ile Mehmet Yılmaz Ak’la el sıkışılmıştı. Dizinin önce yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu. Merakla beklenen diziyi Neslihan Yeşilyurt yönetecek. Show TV‘de ekrana geleceği konuşulan dizinin diğer başrol erkek oyuncusu için de Buğra Gülsoy’la imza aşamasına gelindi.

Ayça Üzüm’ün yazdığı dizinin Kore versiyonu bir üniversite hastanesinde baş cerrah olarak çalışan Seo In Ho ile evli olan ev hanımı Cha Jung Soo’nun 20 yıl sonra doktorluk kariyerine geri dönmeye karar verme hikâyesiyle başlayan olayları ekrana taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ateş Kuşları” dizisine avukat Gözde geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir