1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bomba iddia… Şevket Çoruh "Arka Sokaklar” dizisine geri dönüyor

Kanal D’nin iç yapımlar şirketi D Media’nın haklarını devraldığı fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın 19. Sezonunun da çekilmesi gündemde…

Bomba iddia… Şevket Çoruh “Arka Sokaklar” dizisine geri dönüyor

Arka Sokaklar dizisi 18. Sezonunda da cuma akşamları ilgiyle izleniyor. Geçen günlerde vefat eden duayen sinemacı Türker İnanoğlu’nun imza attığı diziyi sezon başında D Media 42 bölümlüğüne kiralamıştı. Şimdi dizinin yeni sezon için de devam etmesi gündemde… Bu arada da kulislerde bomba bir iddia dolaşmaya başladı.

Son dizisi “Korkma Ben Yanındayım” ekrana veda edecek olan ünlü aktör Şevket Çoruh’a 17 sezon boyunca Mesut rolüyle büyük emek verdiği “Arka Sokaklar”a dönmesi için bir kez daha teklif götürüldü. Geçen yıl projeden ayrılan Çoruh’un diziye dönmesi için birçok kez teklif götürülmüştü. Başarılı oyuncuyla yeniden görüşmeler başladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Turgay Tanülkü tabii’nin “Marnalı” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir