1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Blutv’nin “Prens” dizisinin 2. sezonuna flaş transfer

Gördüğü büyük ilgi üzerine blutv'nin Giray Altınok ile Kerem Özdoğan’ın kaleme aldığı “Prens” dizisinin ikinci sezonu çekilecek.

Blutv’nin “Prens” dizisinin 2. sezonuna flaş transfer

“Prens” dizisi geçen ocak ayında bluTV’de seyirciyle buluşmuştu. Bongomia krallığında tahta geçen prensin renkli öyküsünü anlatan dizinin gördüğü büyük ilgi üzerine 2. sezonun çekilmesine karar verilmişti. Müşvik Guluzade’nin patronu olduğu MGX Film imzalı dizinin senaryosunu Giray Altınok ile Kerem Özdoğan kaleme alıyor. Giray Altınok’un aynı zamanda başrolünü de oynadığı dizinin çekimleri yeni bir değişiklik olmazsa aralık ayının ilk haftası başlayacak. Merakla beklenen dizinin yenilenen kadrosuna başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat katıldı. Bayat “Prens” dizisinde Caren karakterine hayat verecek.

İlk sezonu 8 bölüm olan dizinin ikinci sezonu, 7 bölüm sürecek. Gökdeniz Uslu’nun yöneteceği dizide Giray Altınok’a yine Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Derya Pınar Ak, Onur Özaydın, Bahadır Vatanoğlu, Canberk Gültekin ve Kerem Özdoğan eşlik edecek. Yeni karakterlerle ilgili oyuncu görüşmeleri sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kardeşlerim” dizisinde Asiye için yeni jön geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir